7 Haziran 2010 Pazartesi

Yaşamakat Gala Gecesi ve Ödül Töreni Harikaydı


Reklam Tasarımları konusunda şu anda Türkiye'deki en önemli yarışmalardan biri haline gelen "YaşamaKAT " yarışması çok güzel bir Gala Gecesi ve Ödül Töreniyle sonlandı.


Atıkların çevre ve insan sağlığına zarar vermeden, sürdürülebilir bir atık yönetimi oluşturarak, kaynağında azaltılması, ayrı toplanması, geri kazanımı ve bertarafı konularında, ticari kaygı gözetmeksizin, sorumluluk üstlenerek, kamuoyunda bilinçlendirme çalışmaları yapmak, çevre konularında kamu oyununun duyarlılığını arttırmak üzere 5 Haziran 2009 tarihinde T.C. Çevre ve Orman Bakanlığı'nın koordinasyonunda oluşturulan ve Petrol Sanayi Derneği olarak da üyesi olduğumuz AKAT “Atıkların Kaynağında Ayrı Toplanması” Platformu’nun Galatasaray ve Okan Üniversiteleri ile birlikte organize ettikleri YaşamaKAT Lise ve Üniversitelerarası Sosyal Sorumluluk Reklam Tasarımları Yarışması” sahiplerini buldu.


Yarışmada sergilenmeye layık bulunan eserler 19 Mayıs – 3 Haziran 2010 tarihleri arasında Galatasaray Müzesinde sergilendi. Film (TV), Radyo, Afiş ve Web(Mobil) tasarımlarında ödül alan öğrencilere ödülleri 4 Haziran 2010 tarihinde Galatasaray Üniversitesi’nde düzenlenen törenle, İstanbul İl Çevre ve Orman Müdürü Prof. Dr. Mehmet Emin BİRPINAR, Galatasaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ethem TOLGA, Okan Üniversitesi Rektörü Sadık KIRBAŞ tarafından verildi.


Yarışmanın Yürütme Kurulunda Okan Üniversitesi Bilişim Sistemleri ve Teknoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gonca Telli Yamamoto, Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Nesrin Akbulut, GSÜ Kültür Merkezinden Münevver Eminoğlu, Yalova Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Eda Balkaş Erdoğan, Okan Üniversitesi öğretim görevlileri Orhan Akbulut, Arzu Nur Alpagut, Çevre ve Orman Bakanlığı, Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Yahşi, Çevre ve Orman Bakanlığı iletişim danışmanlığı ajansından Meryem Karadaş, ÇEVKO Kurumsal İletişim Müdürü Dilek Özcanlı Uslu, TAP Derneği Genel Sekreteri F. İnci Kavuştu, Petrol Sanayi Derneği Madeni Yağ Proje ve Operasyon Müdürü Aydın Özbey ve EXITCOM’dan Emel Safa Hosseini yer aldı.
Yarışma sonuçları www.yasamakat.org adresinde yer alıyor

Hiç yorum yok: