17 Şubat 2014 Pazartesi

İşbankasından Gelen Sevimli Yanıt

'Sayın Sahure Gonca Telli,

Bankamız tüm işlem kanallarını, üstlendiği operasyonel maliyetleri, kullanıcı ve işlem sayısını da göz önüne alarak ücretlendirmektedir. Bu kapsamda, Bankamız tarafından karşılanan maliyetlerin küçük bir bölümünü sizlerle paylaşmamız zorunlu hale gelmiş olup; 09.12.2012 tarihinden itibaren Bankamatiklerimizden TCKN ile kartsız menüden gerçekleştirilen para yatırma işlemlerinden ücret tahsil edilmeye başlanmış olup, mevcut ücretlendirme işlem başına 4.5 TL dir. İlgili tarifeye www.isbank.com.tr sayfamızda yer alan "Ürün ve Hizmet Ücretleri" bölümünde de yer verilmiştir. 

Bankamatiklerimizden müşteri numaranız ve müşteri şifreniz ile kendi hesaplarınıza yapacağınız kartlı/kartsız para yatırma işlemlerinden ücret tahsil edilmediğini hatırlatmak isteriz. '



BU TÜR KARAR DEĞİŞİKLİKLERİNDE HERKESE AÇIK VE NET OLARAK BİLDİRİM YAPILMASI GEREKİR. OYSA BANKALAR SİZE SADECE ZORLA YENİ SÖZLEŞME İMZALATIYORLAR İlgili tarifeye www.isbank.com.tr sayfamızda yer alan "Ürün ve Hizmet Ücretleri" bölümünde de yer verilmiştir.  lafları ile kendilerini kurtarıyorlar güya!!!

BU YAKLAŞIMLARI YAPAN TÜM BANKALARI KINIYORUM. SÖZLEŞME TEK TARAFLI DEĞİLDİR. İKİ TARAFI VARDIR EYY HALKIM!!!!

Hiç yorum yok: