19 Mayıs 2010 Çarşamba

Saatli Maarif Takvimi mi Takvim Mobile mı?

Bir zamanlar hergün sayfalarını kopardığımız günlük kısa notların hava durmunun hatta ogün doğan çocuklara isim önerilerinin, kısa fıkraların bulunduğu bir takvim vardı aslında hala var ama bu takvimi ortadan kaldıran yeni killer apps artık Takvim Mobile.

Takvim Mobile, cep telefonunu daha eğlenceli bir hale getiren ve yaşamınorganize edilebilmesinde yardımcı olan kullanışlı bir cep telefonu uygulamasıdır. Takvim mobile, günlük yaşamda her an gereksinim duyulan bilgileri internet üzerinden farklı kaynaklardan toplar, cep telefonunun ekranına getirir ve kişiye zaman kazandırır. RSS desteği veren sizler için indekslenen haber ve bilgi kanallarını kolayca özelleştirebilen özelliklerle donatılmış.

Bulunan ili girin, anlık hava durumunu öğrenin. Finans piyasalarından anında haberdar olun. Dilerseniz MSN hesabınızı tanımlayın, dostlarınızla anında mesajlaşın.
Yeni Nesil Cep Telefonları İçin Yenilikçi Bir Mobil Uygulama!
Sinema rehberi sayesinde vizyonu anında izleyin, kaçırdığınız filmin bulunduğunuz şehirde hangi sinema ve salonda oynadığını öğrenin. Etkinlik rehberi sayesinde konser, gösteri, sergi, atölye gibi etkinliklerden anında haberdar olun, gideceğiniz mekanı öğrenin. Gereksinim duyabileceğiniz tüm acil telefonlar elinizin altında. İstanbul’da yaşıyorsanız yola çıkmadan önce deniz yollarını kullanmak isterseniz hemen İDO tarifesine bir göz atın. Detaylı bilgi
http://www.infinityteknoloji.com/icerik/takvim-mobile-piyasada.html

Böyle kolaylaştırıcı bir ürün çıkınca doğal olarak teknoloji kullananlar için takvim mobile!

Hiç yorum yok: